Gloria Buzău a urcat pe primul loc în play-out, după victoria cu Rapid Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, în Crâng, în etapa a treia de play-out a Ligii a doua de fotbal, echipa buzoiană a reuşit o victorie preţioasă, scor 2-0, împotriva formaţiei Rapid Suceava. Gruparea din Crâng a urcat pe primul loc în play-out, în condiţiile în care disputa dintre ACS Berceni şi CS Baloteşti s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Jucătorii Gloriei Buzău au deţinut în permanenţă controlul în partida de sâmbătă, sucevenii apropiindu-se destul de rar şi nici atunci nu foarte periculos de poarta lui Preda. Totuşi, deschiderea scorului a venit târziu, cu un minut înainte de pauză, când Răduca a transformat un penalty acordat ca urmare a unui fault comis asupra lui Marcu.

Dominarea Gloriei a fost şi mai accentuată în partea secundă a me3ciului, când ocaziile la poarta oaspeţilor au fost şi mai multe, însă numai una singură a fost concretizată, în primul minut al prelungirilor, de Marcu, cu un şut plasat de la 8 metri. De menţionat că buzoienii au evoluat pentru aproximativ o jumătate de oră cu un om în minus, după eliminarea mijlocaşului Mugurel Dedu, pentru cumul de „galbene”. 

După succesul împotriva sucevenilor, Gloria a acumulat 19 puncte şi a trecut în fruntea clasamentului, în condiţiile în care disputa dintre ACS Berceni şi CS Baloteşti s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Gloria  are toate şansele să păstreze primul loc în play-out şi după etapa viitoare, când va evolua tot în Crâng, împotriva Ceahlăului Piatra Neamţ, cea mai slabă formaţie din serie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite