Doina Tudor, senator PNL de Buzău, a fost scoasă cu cătuşele la mâini din sediul DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doina Tudor, reţinută de DNA FOTO Eduard Enea
Doina Tudor, reţinută de DNA FOTO Eduard Enea

Senatoarea de Buzău Doina Tudor a fost reţinută, joi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Ea este acuzată de complicitate la dare de mită în dosarul privind favorizarea societăţii de asigurări Carpatica SA. Parlamentarii au încuviinţat, miercuri, reţinerea şi arestarea preventivă a acesteia.

La intrearea în sediul DNA, Doina Tudor a precizat că este pregătită pentru arest „şi cu geantă, şi psihic”, deşi nu este vinovată.

Doina Tudor este suspectată de complicitate la infracţiunea de luare de mită. De asemenea, fostul soţ al acesteia, Daniel Tudor, fostul şef al ASF, şi Ovidiu Marian, fostul secretar general al Senatului, sunt cercetaţi în arest la domiciliu.

În perioada martie – mai 2013, în contextul efectuării unui control la o societate de asigurări, inculpatul Tudor Daniel George, în calitate de preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, a primit de la administratorul firmei respective (denunţător în cauză), prin intermediul inculpatului Marian Ovidiu, suma de 300.000 euro pentru ca rezultatul controlului să fie unul favorabil omului de afaceri”, se spune în comunicatul DNA.

Mai multe, pe această temă: Senatoarea Doina Tudor, reţinută de procurorii anticorupţie

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite