Detalii șocante date de fiica bătrânului omorât de copii: „Legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii din Căldărăști, județul Buzău, sunt șocați după ce un sătean de 81 de ani a fost ucis în timp ce se afla la tăiat de viță-de-vie. Cadavrul a fost găsit doar cu șosetele în picioare și cu multe răni, semn că victima ar fi fost chinuită înainte să-și dea ultima suflare.

Victima este Samoilă Tudor, un om cumsecade, fost angajat la CFR în Pogoanele. Joi, trecuse pe la un magazin din sat pentru a-și lua pâine, după care a revenit printre butucii de vie, unde lucrase toată ziua.

Primele date arată că ar fi fost atacat la un moment dat de cei trei puștani, care l-ar fi urmărit pe nea Samoilă de la barul din sat.

„Ce am înțeles de la copii este că l-ar fi văzut la magazin că are bani și l-ar fi urmărit. Nu aveau copiii ce să caute tocmai din sat până aici, în vie, pentru că sunt câțiva kilometri”, spune un nepot al victimei.

Trupul fără suflare al octogenarului a fost descoperit a doua zi de un sătean care mergea să-și lucreze via. De la el s-a aflat în tot satul că nea Samoilă a fost omorât în bătaie și lăsat fără haine.

„Era pe burtă, cu mâinile lângă cap, cu fața într-o parte, doar cu șosete în picioare, în pielea goală, iar la mâna stângă se cunoștea cum a căutat să se zbată, să râcâie pământul”, declară Marcel Busuioc, bărbatul care a descoperit cadavrul.

Mai târziu, s-a dus vestea că ucigașii ar fi trei copii din sat, pe care o cameră de supraveghere de la un grajd i-ar fi înregistrat mergând după bătrân. Familia bătrânului care ar fi fost ucis în bătaie de cei trei copii este în stare de șoc.

Elena Voinea spune că tatăl ei a fost umilit de copii FOTO Iulian Bunilă
Elena Voinea spune că tatăl ei a fost umilit de copii FOTO Iulian Bunilă

Rudele spun că victima avea multe răni de la loviturile primite, iar la mâini erau semne lăsate de o funie, semn că atacatorii îl imobilizaseră.

„A fost legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit de niște minți bolnave ale unor copii. Cred că a murit în niște chinuri și dureri foarte mari”, mărturisește Elena Voinea, fiica victimei.

Bicicleta pentru care octogenarul a fost omorât în bătaie a fost găsită în curtea puștiului de 15 ani. Minorii acuzați de uciderea bătrânului Samoilă sunt asistați la anchetă de către reprezentanții Protecției Copilului Buzău.

Cei trei copii bănuiți că i-au provocat moartea bătrânului de 81 de ani provin din familii sărmane, beneficiare de ajutor social. Băiatul de 15 ani a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Infantilă din Buzău, pentru expertiză, iar ceilalți doi au ajuns într-un centru de primire în regim de urgență al Protecției Copilului.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite