Descinderi în judeţul Buzău la traficanţi de cannabis. 15 persoane au fost aduse la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
droguri canabis Galati

Poliţişti şi procurori din Buzău au efectuat 18 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri de risc. Vizată a fost o reţea de 15 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, care ar fi vândut în Buzău droguri de risc, procurate de la dealeri din Bucureşti.

În perioada februarie - iulie 2020, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B. T. Buzău, au documentat activitatea infracţională a unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri de risc, ce ar fi acţionat în judeţul Buzău.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada menţionată, 15 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, s-ar fi aprovizionat cu cannabis, de la dealeri din Bucureşti. Ulterior, bănuiţii le-ar fi comercializat către diverse persoane din Buzău.

În fapt, s-a reţinut că în municipiul Buzău şi în comunele Cernăteşti, Săpoca, Beceni şi Mânzăleşti, 15 persoane ar fi procurat drogurile de risc şi ar fi transportat, depozitat, manipulat, ambalat şi revândut substanţe interzise. În urma percheziţiei, au fost ridicate droguri (cannabis), 4.450 de lei şi medii de stocare. 

Totodată, 15 persoane au fost aduse la audieri, urmând ca, în continuare să fie dispuse măsurile legale ce se impun. Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Activităţile se desfăşoară cu sprijinul structurilor de criminalitate organizată din judeţele Prahova, Galaţi şi Dâmboviţa, precum şi al poliţiştilor din Buzău, Pătârlagele şi al Secţiei de Poliţie Rurală Beceni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite