Descinderi ale poliţiştilor la un fost primar de comună, din judeţul Buzău, acuzat de abuz în serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mascati

Poliţişti din cadrul IPJ Buzău au descins, joi dimineaţă, la locuinţa fostului primar din localitatea Vâlcelele, Nicu Smochină, suspectat de abuz în serviciu, dar şi la patru apropiaţi de-ai săi, bănuiţi de complicitate. Aceştia ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei, cu ocazia derulării unui contract de achiziţii publice.

Percheziţiile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Râmnicu Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Râmnicu Sărat.

Percheziţiile au avut loc la Vâlcele, vizat fiind un fostul primar, Nicu Smochină şi alţi patru apropiati care în 2007 a încheiat un contract de lucrări pentru o şcoala.

Poliţiştii au descoperit bunuri şi materiale de construcţii în urma celor cinci descinderi efectuate joi dimineaţă. 

Cu ocazia percheziţiilor desfăşurate au fost identificate bunuri şi materiale care fac obiectul cauzei, respectiv parchet laminat, gresie şi polistiren.

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei, cu ocazia derulării unui contract de achiziţii publice în valoare de 1.600.000 de lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite