Deficitul de doctori din Spitalul Judeţean Buzău, greu de acoperit. Un singur medic este dornic de angajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a scos la concurs în ultimele zile ale anului trecut şapte posturi de medic specialist. Luni, 13 ianuarie, a fost ultima zi în care candidaţii interesaţi s-au putut înscrie la concurs.

Interesul pentru aceste posturi nu a fost prea mare, medicii specialişti nefiind foarte interesaţi să lucreze în cadrul celui mai mare spital din judeţ. Un singur medic s-a înscris la concurs.

Este vorba despre Anca Burducea, medic specialist, cardiologie. Aceasta şi-a depus dosarul pentru postul vacant cu normă întreagă de medic specialist pe Secţia de Cardiologie. 

Urmează să fie stabilită şi data la care va avea loc examenul, care se poate desfăşura, potrivit prevederilor legale, începând cu data de 27 ianuarie, până în ultima jumătate a lunii martie.

Rămân în continuare vacante şase posturi de medici specialişti. Pentru acestea Spitalul Judeţean Buzău va organiza noi sesiuni de examen, în speranţa că se vor ocupa, la un moment dat, procedurile fiind aceleaşi cu cele de anul trecut. 

Este vorba despre posturi pe specialitatea Medicină Internă la Secţia Medicină Internă şi la  Compartimentul Gastroenterlogie, la Neurologie şi la Cabinetul de Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite