Crosul „Ziua Olimpică”, organizat la Buzău, în premieră, în mediul rural

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii vor pune la bătaie premii constând în diplome, medalii, cupe, tricouri, cărţi sau fanioane
Organizatorii vor pune la bătaie premii constând în diplome, medalii, cupe, tricouri, cărţi sau fanioane

Academia Olimpică Română, filiala Buzău, în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Inspectoratele judeţene de Poliţie şi Jandarmi organizează, sâmbătă, cea de-a IV-a ediţie a Crosului „Ziua Olimpică”. În acest an, competiţia se desfăşoară într-un cadru natural cu totul deosebit, în zona de deal a judeţului Buzău, mai exact în comuna Brăeşti.

Competiţia se adresează toţi pasionaţilor de mişcare care nu sunt însă atleţi legitimaţi la diverse cluburi sportive iar persoanele care doresc să se înscrie o pot face la unda dintre categoriile: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-13ani, 14-15 ani, 16-19 ani, 20-35 ani, 36-49 ani şi peste 50 de ani în baza unui act de identitate valabil original sau în copie. Traseul are o lungime de doar 500 de metri pentru grupa categoriile cu vârste cuprinse între 6 -11 ani şi o lungime de 2,5 kilometri pentru celelalte categorii.

Organizatorii vor pune la bătaie premii constând în diplome, medalii, cupe, tricouri, cărţi sau fanioane. Pentru cei care doresc să ajungă la Brăeşti aceştia o pot face fie cu maşinile personale, fie cu autobuzue, care pleacă sâmbătă dimineaţă, la ora 6.45, de la Autogara Nord de lângă Galleria Mall.

Citeşte şi: Porţi deschise la şantierul arheologic Târcov, fostă cetate dacică

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite