Corpul lui Aly Sadoveanu, interlopul executat în SUA de un buzoian, adus în ţară după două luni. Poliţia este în alertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aly Sadoveanu a fost adus în ţară şi urmează să fie înmormântat
Aly Sadoveanu a fost adus în ţară şi urmează să fie înmormântat

Aly Sadoveanu, interlopul executat în SUA, a fost adus în ţară după două luni. Acesta a fost împuşcat în cap, în urma unei răfuieli mafiote. Suspectul este Florin Răducanu (37 de ani), zis Americanul, un bărbat din Calvini, judeţul Buzău, care a plecat peste ocean acum 10 ani.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al bărbatului a ajuns luni seară cu un zbor cargo şi urmează să fie înmormântat. Poliţia Română este în alertă, deoarece oricând ar putea izbucni scandaluri între găştile rivale.

Autorităţile se aşteaptă la o înmormântare asemănătoare cu cea a lui Emi Pian, cu sute de persoane, cu priveghi care să se întindă pe câteva zile, dar şi cu posibile dispute care s-ar putea ivi între clanurile de interlopi din Capitală.

Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu, a fost ucis în Statele Unite ale Americii, pe 24 ianuarie de rivalul său Florin Răducanu (37 de ani), zis Americanul, plecat în SUA acum 10 ani. Se pare că acesta l-ar fi împuşcat în cap din cauza banilor. 

Nici până acum poliţia americană nu are nicio informaţie despre ucigaşul lui Sadoveanu, astfel că oferă recompensă pentru informaţii care pot duce la prinderea lui.

Pe numele său este emis un mandat de arestare de 1 milion de dolari (cauţiunea pe care ar urma să o plătească Răducanu). Execuţia a avut loc în zona Los Angeles, în plină zi.

buzau

Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu, era căutat încă din 2018 de autorităţile de la Bucureşti pentru o condamnare cu executare, de 6 ani şi 4 luni de închisoare, pentru tâlhărie, conform newsweek.ro. În România era cunoscut drept lider al clanului Sadoveanu, care controla zona Chitila din Ilfov.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Satul lui Băieşu, la final de poveste. Mai puţin de 40 de suflete rezistă în cătunul dintre dealurile Buzăului VIDEO

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

„Lacul cu Butuci”, delta din inima Bărăganului. Localnicii speră să devină staţiune VIDEO

Cum arată „colţii” care dau numele unei celebre zone montane din România. Piatra semipreţioasă renumită în regiune  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite