Concertul anului, la Buzău. Loredana ajunge, miercuri, la Sala Sporturilor, cu turneul ”Sentimente”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana Groza va susţine un concert de peste două ore, miercuri seară, la Sala Sporturilor din Buzău. Spectacolul va începe la ora 19.30 şi face parte din turneul naţional „Sentimente” desfăşurat în zece oraşe din ţară. Au fost vândute deja peste o mie de bilete.

Spectacolele din cadrul turneului national ”Sentimente” sunt replici ale concertului de la Sala Palatul, din toamna anului trecut, care s-a bucurat de un real succes.

Construit pe şapte segmente, fiecare cu emoţia, povestea şi parfumul său, ”Sentimente” îi poartă pe pe spectatori prin viaţa şi activitatea Loredanei, de la speranţa şi inocenţa copilăriei, până la recunoştinţa dragostei, trecând prin nostalgie, dor, bucurie.

Cu o desfăşurare impresionantă de forţe şi tehnologie, cu coregrafii spectaculoase şi hit-uri care trec de la cântece ale copilăriei la ritmurile autentice lăutaresti, trecând prin farmecul şi spectaculozitatea musical-ului, Loredana creează un spectacol multisenzorial care vorbeşte despre diversitate, curaj, autenticitate şi nevoia de a-ţi găsi puterea în mijlocul familiei.

Pentru concertul de la Buzău s-au vândut deja peste o mie de bilete însă organizatorii se aşteaptă ca numărul celor care doresc să o vadă pe Loredana în concert să crească până miercuri la ora începerii spectacolului.

Biletele se găsesc la Magazinele Hi-Hii, de pe Cuza-Vodă şi din Aurora Mall sau pot fi comandate la numărul de telefon 0723.429.264. Preţurile sunt cuprinse între 40 şi 150 de lei, în funcţie de categorie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite