Concert Byron în Buzău, în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cei şapte ani de activitate, membrii trupei Byron au lansat patru albume
În cei şapte ani de activitate, membrii trupei Byron au lansat patru albume

Trupa Byron va susţine un concert la Buzău, în acest weekend. Evenimentul face parte din turneul de promovare al celui mai nou material discografic al formaţiei, „Melancolic”.

Albumul cuprinde 17 piese noi pe care care fac parte din coloana sonoră a serialului HBO „Rămâi cu mine”, cum ar fi Melancolic, Masă pentru doi, XX sau 1, 2, 3.

Trupa Byron poartă numele celui care este cunoscut în lumea muzicală românească drept Dan Byron. Fost vocalist şi flautist în trupele Kumm şi Urma, Dan cantă acum într-o formulă alcătuită din Cristi Mateşan (tobe), Six Fingers (clape, chitară şi voce), Costin Oprea (chitară) şi Gergely Szabolcs (bass).

În cei şapte ani de activitate, membrii trupei Byron au lansat patru albume, au realizat proiecte, precum DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul Byron - Rock Your High School, musicalul „Nevestele Vesele din Windsor“ şi au susţinut un număr mare de concerte la festivaluri de renume şi în cluburi. 

Concertul trupei Byron va avea loc sâmbătă, de la ora 21, în Cafeneaua Artiştilor. Preţul unui bilet la concert este de 25 de lei.   

Citeşte şi: 

VIDEO Elevul pervers a fost ridicat de poliţişti din clasă. S-a ales cu 30 de zile de arest

VIDEO Licean din Buzău, pervers în afara orelor de clasă

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite