Cinci buzoieni s-au ales cu dosar penal pentru că au falsificat adeverinţe de la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Potrivit datelor furnizate, vineri, de către Grupul de comunicare strategică, în judeţul Buzău, se află în carantină un număr de 290  de persoane. Pentru alte 132 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. De asemenea, au fost înregistrate 5 noi dosare penale pentru ”fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals”.

În ultimele 24 de ore, 83 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău şi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti au fost implicaţi, la nivel judeţean, în misiuni pentru a se asigura de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. 

Jandarmii au  acţionat atât pentru asigurarea măsurilor de ordine în zona centrelor de carantină, cât şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică. 

În acest context, jandarmii au constatat că cinci persoane nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei, valoarea totală a sancţiunilor aplicate în aceste cazuri fiind de 7.000 lei şi trei avertismente scrise.

De asemenea, poliţiştii buzoieni împreună cu personalul Poliţiei Locale, au desfăşurat activităţi de verificare cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse, fiind controlate 1.384 de persoane.

Dintre acestea, un număr de 138 de persoane au fost identificate că nu respectă interdicţiile privind deplasarea. În total, în ultimele 24 de orei, au fost aplicate 284 amenzi privind nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare, în valoare totală de aproximativ 380.000 de lei. 

De asemenea, au fost înregistrate 5 noi dosare penale pentru ”fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals”. Vizate sunt persoane care au falsificat adeverinţe de la angajator pentru a putea ieşi din casă.

În ultima zi, în judeţul Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 363 de poliţişti, 83 de jandarmi, 158 de poliţişti locali şi 56 de militari.

Până pe 24 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.817 au fost declarate vindecate şi externate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite