Cezar Preda intră în Parlament, după redistribuire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a obţinut doar 18,74 la sută din numărul de voturi exprimate în Colegiul 7, Cezar Preda obţine cel de-al treilea mandat de deputat, în urma redistribuirii. Potrivit jurnaliştilor de la RTV.net, alături de Cezar Preda ar mai fi intrat în Parlament, în urma redistribuirii mandatelor, Elena Udrea, Vasile Blaga, Gheorghe Ialomiţianu, Traian Igaş şi Roberta Anastase.

În urma alegerilor de duminică, situaţia în ceea ce-l priveşte pe Cezar Preda a fost incertă.  Liderul demisionar al PDL Buzău a candidat pe Colegiul 7 Camera Deputaţilor şi s-a clasat pe locul al doilea după candidatul USL, Marcel Ciolacu. Cezar Preda a obţinut numai 6.150 de voturi în Colegiul 7. 

În judeţul Buzău, ARD a obţinut un scor mai mic decât a luat alinţa la nivel de ţară, şi de aici, emoţiile politicianului buzoian privind obţinerea unui nou mandat de deputat în Parlamentul României.

Este a doua oară când Cezar Preda intră în Parlament după redistribuire. La alegerile din 2008, Preda obţinuse al doilea mandat de deputat tot după redistribuire.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite