Cetăţenii străini stabiliţi în Buzău, luaţi la verificat de Biroul Imigrări. A fost depistat un turc cu şedere ilegală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări-Biroul pentru Imigrări al judeţului Buzău au desfăşurat în data de 13 iunie controale pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă. În cadrul acţiunii a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean turc.

În baza unor informaţii, poliţiştii s-au deplasat în municipiul Buzău, unde l-au identificat pe cetăţeanul turc în vârstă de 28 de ani, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul ţării. 

Acesta a intrat în România în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită,  iar la expirarea perioadei de şedere nu a părăsit teritoriul ţării. 

”Având în vedere că străinul  are calitatea de membru de familie al unui cetăţean român şi nu poate fi dispusă măsura returnării de pe teritoriul României, poliţiştii de la Imigrări l-au îndrumat să se prezinte la sediul biroului cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de şedere în scop de reîntregirea familiei”, se arată într-un comunicat al Biroului pentru Imigrări al judeţului Buzău.

Totodată, turcul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei, în conformitate cu prevederile legislaţiei privind regimul străinilor în România.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite