Cei mai valoroşi zece tineri buzoieni vor fi premiaţi miercuri la Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai activi zece tineri buzoieni vor fi premiaţi în cadrul Galei JCI                          FOTO: Arhivă Adevărul
Cei mai activi zece tineri buzoieni vor fi premiaţi în cadrul Galei JCI                          FOTO: Arhivă Adevărul

Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău va găzdui, miercuri, 12 decembrie, de la ora 19, Gala Anuală a Junior Chamber International. Organizaţia va promova cei mai buni zece tineri buzoieni în cadrul acestei gale, pentru a fi premiaţi şi pentru a li se recunoaşte public meritele.

Junior Chamber International (JCI) este cea mai mare organizaţie de tineri cetăţeni activi din lume, fiind prezentă în peste 115  ţări, 7000 orase şi având peste 220.000 membri. 

Activitatea din România este concentrată în cele mai importante 10 oraşe din ţară. JCI Buzău a fost înfiinţată în 2011 şi în momentul de faţă are 25 de membri – liceeni, antreprenori şi profesionişti – care dezvoltă proiecte adresate comunităţii locale. 

Gala Anuală a JCI Buzău, aflată la prima ediţie, îşi propune să promoveze la finalul fiecărui an activitatea JCI Buzău, impactul pozitiv asupra comunităţii şi tinerii activi care s-au implicat în proiectele realizate în acel an. 

Junior Chamber International Buzău este prima organizaţie locală din România care doreşte să implementeze programul federaţiei internaţionale numit Ten Outstanding Young  Persons (Zece Oameni Tineri Extraordinari) ce are ca scop promovarea persoanelor care au avut realizări remarcabile în diferite domenii de activitate precum afaceri, mediu, leadership, cultură, ştiinţă, tehnologie. 

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite