Căţeluşă ciuruită de gloanţe, descoperită de tânăra care venise să-i dea mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra care avea grijă, împreună cu soţul de ei, de câţiva căţei abandonaţi pe un câmp din vecinătatea canalului energetic din Verneşti a descoperit căţeluşa moartă. Rănile de pe corp arată că animalul a fost împuşcat.

Cazul a fost făcut public de Daniela Săndoiu, o iubitoare de animale din Cernăteşti. Incidentul s-a întâmplat pe un câmp din vecinătatea canalului energetic, acolo unde se adăposteau câteva căţeluşe. 

Animalele erau îngrijite de o familie de tineri din Buzău şi urmau să fie aduse în curtea acestora.

”Această puiuţă, împreună cu alţi puiuţi au fost aruncaţi pe un prund din comuna Verneşti, judeţul Buzău. Această copilă i-a văzut întâmplător printre gunoaie şi a hotărât împreună cu soţul ei să aibă grijă de ei! S-au îmbolnăvit de parvoviroza şi au reuşit să salveze doi. Au mers zilnic la ei, le-au făcut căsuţe care bineînţeles au fost furate dar ei nu s-au lăsat. Voiau sa le ia acasă doar că momentul trebuia amânat deoarece ei nu stau singuri din nu toată lumea accepta multe animăluţe in curte”, a scris Daniela Săndoiu.

Una dintre căţeluşele îngrijite de cuplul de tineri din Buzău a fost găsită ciuruită de gloanţe. 

”De 2 zile, căţeluşele au dispărut. Astăzi, pe una au gasit-o ciuruită de gloanţe. Aceşti doi copii m-au sunat plângând. Aceşti doi copii sunt singurii din Buzău care au venit să mă ajute. Va implor, ajutaţi-ne să facem să plătească criminalul care a putut pune capăt vieţii acestui suflet nevinovat şi care a frânt inima celor doi copii”, a postat Daniela Săndoiu pe Facebook.

În cursul zilei de marţi, iubitorii de animale au dus căţeluşa moartă la Poliţia Verneşti pentru a depune plângere. Vor merge apoi la un medic veterinar pentru extragerea gloanţelor, care vor fi probe în cazul unei eventuale anchete. Pentru ca vinovatul să fie prins e necesar ca poliţia să identifice posesorul armei la care se potrivesc gloanţele extrase din animal.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite