Cântăreţii Lorenna şi Cristian Rizescu vor încinge atmosfera, sâmbătă, la serbarea ”Legendele Cislăului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

„Legendele Cislăului”, cea mai îndrăgită serbare folclorică de pe Valea Buzăului, se va desfăşura sâmbătă în localitate. Serbarea va fi deschisă la ora 12.00, cu o slujbă religioasă, la biserica satului, în cadrul căreia zece cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie îşi vor reînnoi jurămintele.

După slujbă, cele zece cupluri vor primi daruri şi un plic cu bani din partea primăriei şi a sponsorilor, după care vor putea petrece într-un cort special amenajat pentru acest eveniment, împreună cu naşii şi rudele.

La ora 13.00, va începe spectacolul iar vinul, mititeii şi muzica bună vor încinge repede atmosfera. La început, grupurile de copii din Cislău, Siriu şi Nehoiu vor urca pe scenă, vor cânta şi vor dansa.

Programul artistic va continua de la ora 14.00 şi fi va fi susţinut de mai multi artişti populari. Vor urca pe scenă Lorenna, Cristian Rizescu, Nemuritorii, Adriana Stuparu, Nicolae Oprişan, Ion Băicuş, Filofteia Drăghici, Alexandru Petcu, Teodora Bârsan, Maria Dumitru, Cornelia Ghica şi Diana Ştefănescu. Spectacolul se va încheia la ora 22.00.

buzau

Cristian Rizescu este un interpret de muzică de petrecere şi manele. A debutat în formaţia Real B, înfiinţată în 1991 la Găeşti, jud. Dâmboviţa. Formaţia s-a destrămat în scurt timp, iar Rizescu şi-a început cariera solo. Până în momentul de faţă, interpretul a acumulat o discografie consistentă, cuprinzând discuri proprii, cât şi colaborări cu Nicu Paleru, Denisa, Play AJ şi alţii.

Lorenna este o cântăreaţă de muzică populară şi de petrecere, originara din Gherla. În anul 2000, s-a lansat în muzica dance, cu piesa „Adio”, inspirată din propria experienţă de viaţă. La scurt timp s-a orientat spre muzica populară şi de petrecere. A avut colaborări cu artişti precum Puiu Codreanu, Văru Săndel sau Fuego. Răsplata pentru munca sa sunt numeroşii fani, dar şi obţinerea a două „Discuri de Aur” pentru vânzări.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite