Buzoienii au aprins o inimă din candele, în memoria victimelor din Clubul Colectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un grup de aproximativ 200 de tineri s-au adunat, duminică seară, în centrul municipiul Buzău, pentru a comemora victimele incendiului din clubul bucureştean Colectiv. Participanţii au venit cu flori şi lumânări pe care le-au aprins în memoria celor care au murit în incendiul de vineri seară.

Apelul a fost lansat pe Facebook în cursul zilei de duminică. Tinerii au fost chemaţi la ora 20.00 pe platoul din Piaţa Dacia  pentru a aduce un omagiu victimelor din clubul bucureştean, dar şi în semn de solidaritate cu cei care se luptă să supravieţuiască.

„Ne unim din solidaritate pentru persoanele a căror inimă a încetat să mai bată, pentru prietenii care încă se luptă să trăiască prin spitale, pentru familiile îndurerate. Mă bucur că şi la Buzău oamenii s-au strâns într-o astfel de acţiune pentru a comemora victimele incendiului din clubul Colectiv. Este o dovadă că le pasă şi că vor să se implice. Oricare dintre noi puteam fi în situaţia celor de acolo”, a declarat un participant.

Grupul intitulat Solidaritate pentru Colectiv- Buzău a postat pe Facebook şi mesajul: ”cei ce pot şi vor să doneze sânge, sediul de transfuzii din micro XIV, programul între orele 8:00-13:00 (doar cei cu vârsta peste 18 ani, peste 50 kg şi au o stare fizică bună deoarece se colectează 400 ml din câte am înţeles): Număr de telefon pentru mai multe informaţii :0338401493”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite