Buzoiancă de 71 de ani, singura victimă răpusă în ultimele 24 de ore de Covid-19 care nu prezenta comorbidităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă o zi cu noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, în judeţul Buzău, dar şi cu nu mai puţin de trei decese. Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 74 de ani, iar celălalt de 82 de ani, şi o femeie de 71 de ani.

Bărbatul de 74 de ani se afla internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, cu multiple comorbidităţi: ciroză hepatică şi insuficienţă hepatică cronică. 

De asemenea, bărbatul de 82 de ani, era internat tot la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău şi suferea de mai multe boli, printre care infarct miocardic şi accident vascular cerebral. 

Femeia de 71 de ani, internată, de asemenea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, este singura persoană decedată în România în ultimele 24 de ore care nu prezenta comorbidităţi şi nu mai fusese internată în spital. 

În urma acestor 3 noi decese, judeţul Buzău înregistrează un număr total de 21 morţi de la debutul pandemiei.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului au fost confirmate 8 cazuri noi de COVID 19. Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 20 şi 76 de ani şi au fost internaţi, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.  

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 651, 441 persoane fiind declarate vindecate şi externate. 

Vă mai recomandăm şi:

Dr. Virgil Musta: „Respectaţi trei măsuri simple, vă rog! Probabil e mai greu de crezut acum pericolul care încă ne paşte”

Judeţul Buzău a înregistrat duminică 28 de noi cazuri de COVID-19

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite