Buzău: Doi răniţi şi trei maşini avariate, după ce un TIR s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite şi trei maşini avariate după ce un TIR turcesc s-a răsturnat pe drumul naţional 1 B, la 10 kilometri distanţă de municipiul Buzău. Şoferul unui autotren încărcat cu calorifere a pierdut controlul volanului după ce a aţipit, maşina s-a răsturnat pe o parte iar în timp ce se târa pe carosabil a lovit două autoturisme de pe contrasens. Şoferul TIR-ului şi o pasageră a acestuia au ajuns la spital cu

Accidentul s-a produs aproape de popasul Merei, la orele amiezei. TIR-ul înmatriculat în Turcia s-a răsturnat pe o parte după ce s-a balansat preţ de câteva secunde, dovadă că şoferul a încercat să redreseze autotrenul. "Cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul adormirii la volan a şoferului turc", a declarat inspector Cosmin Ichim, de la Poliţia Rutieră Buzău.

Două autoturisme care circulau regulamentar dn sens invers au fost acroşate de TIR şi aruncate pe câmp. Din fericire, niciunul dintre şoferi nu a fost rănit.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a şoferului de TIR şi a unei pasagere pe care acesta o luase la ocazie. Traficul pe drumul naţional 1 B, Buzău – Ploieşti, a fost blocat pe un sens de circulaţie mai bine de două ore.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite