Bărzoi, agresorul de manelişti, a mai făcut o victimă: Găbiţă de la Buzău s-a ales cu trei coaste rupte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Programul susţinut de manelistul Găbiţă de la Buzău şi lăutarii săi într-o discotecă din satul Tăbărăşti, judeţul Buzău, s-a încheiat cu o bătaie. Patronul localului, poreclit Bărzoi în lumea interlopă, l-a luat la pumni şi picioare pe şeful formaţiei Găbiţă de la Buzău după ce programul muzical s-a terminat iar clienţii au plecat din discotecă. Ulterior, toţi  membrii formaţiei au fost agresaţi de patronul furios.

Găbiţă  de la Buzău povesteşte că a trăit momente de coşmar după ce a fost bătut crunt timp de o jumătate de oră, manelistul fiind internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Bucureşti.

"După ce s-a terminat programul şi au plecat toţi clienţii, a cerut bodyguarzilor să încuie uşa că vrea să ne dea o mică lecţie. Din senin, m-a luat la pumni şi la picioare, lovindu-mă cu bestialitate cu genunchii în cap şi în coaste. Apoi a cerut un cuţit ca să-mi scoată un ochi ca să mă înveţe minte să nu mă mai dau mare. După aceea m-a lovit în faţă si mi-a zis că-mi zdrobeşte maxilarul ca să nu mai cânt niciodată. Am văzut moartea cu ochii şi de-abia am scăpat când paznicii lui nu erau atenţi am fugit pe un geam de incendiu apoi am sărit un gard şi am intrat peste o familie plin de sânge. Am rugat oamenii să cheme poliţia şi aşa am reuşit să fiu transportat la spital şi să scap cu viaţă din mâinile acestui individ", povesteşte Găbiţă de la Buzău, citat de stiridebuzau.ro.

Manelistul buzoian se află acum internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, cu trei coaste rupte şi leziuni la faţă şi la un plămân. În urma bătăii încasate, muzicantul s-a ales şi cu fractură de calcaneu, fiind supus unei intervenţii chirugicale complicată.

Găbiţă de la Buzău se teme acum pentru viaţa lui după bătaia încasată si după amenintările primite după incident.

Patronul discotecii din Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi, este cunoscut în lumea interlopă pentru bătăile pe care le-a ”administrat” lăutarilor şi maneliştilor, el având deschise de către poliţişti mai multe dosare penale pentru lovire şi alte violenţe.

Marinică Nămol şi instrumentiştii au trăit o experienţă similară în aceeaşi discotecă la începutul anului. Ei tocmai se pregăteau să pună punct programului de manele atunci când patronul discotecii ar fi mers la balconul de deasupra scenei pentru a-i lua la bătaie pe tehnicienii care demontau boxele. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite