Bărbat reţinut pentru că a tras mai multe focuri cu o armă confecţionată de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arma era confectionată artizanal
Arma era confectionată artizanal

A tras cu arma ca în Vestul sălbatic, fără să se gândească că ar putea răni pe cineva. Un buzoian a ajuns în arestul poliției după ce și-a folosit pușca pe ulițele satului, ca să-și sperie consătenii. Bărbatul de 39 de ani era supărat că soția sa nu mai ajunge acasă și a pornit în căutarea ei pe ulițele satului înarmat cu o pușcă confecționată artizanal și cu câteva cartușe de vânătoare.

Bărbatul a intrat în curtea unui consătean, fără acordul proprietarului şi a  tras un foc de armă, fără a răni însă vreo persoană, după care s-a retras la domiciliu, unde a luat legătura telefonic cu soţia, pe care a ameninţat-o că va incendia locuinţa dacă nu revine acasă. În timp ce se afla în bucătărie, a mai tras un foc de armă în plan vertical.

Poliţia nu a fost sesizată cu privire la aceste incidente, poliţiştii stabilind ce s-a întâmplat, în urma investigaţiilor efectuate.

Arma şi muniţia, deţinute ilegal, au fost ridicate de poliţişti, iar bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Împotriva lui a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, poliţiştii Biroului A.E.S.P. continuând cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite