Bărbat îngheţat bocnă, decedat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gerul năprasnic din ultimele zile a făcut victime la Buzău. Zilnic, ajung în spitale sau în adăposturi oameni îngheţaţi bocnă. Pentru una dintre victimele frigulului nu s-a mai putut face nimic: bărbatul a murit la spital.

Prima persoană decedată oficial în această iarnă la Buzău, din cauza gerului, este un prahovean, găsit, în weekend, îngheţat bocnă şi adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, din oraşul Mizil. Bărbatul a fost adus la spitalul din Buzău, cu ambulanţa, sâmbătă, însă medicii nu l-au mai putut salva. Din cauza stării generale alterate în care se afla, bătrânul a decedat la câteva ore de la internare.

În perioada 31 ianuarie – 3 februarie, la Unitatea de Primiri de Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău  au fost luate în evidenţă şapte cazuri sociale şi patru cazuri de hipotermie. Dintre acestea din urmă, pentru trei persoane  a fost  necesară internarea pacienţilor pe secţia de Chirurgie Plastică din cauza degerăturilor survenite la nivelul membrelor.

În ceea ce priveşte cazurile sociale, pacienţii care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean au primit îngrijirile medicale corespunzătoare şi, ulterior, cei cu domiciliul în oraşul Buzău vor fi transferaţi la Centrul de Urgenţă de Zi şi de Noapte al Primăriei.

Citeşte şi: VIDEO Cursă printre nămeţi a Ambulanţei, pentru a prelua un bărbat cu degetul retezat

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite