Bal caritabil organizat de Crucea Roşie Buzău. Corina Chiriac, printre invitaţii evenimentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balul caritabil organizat de Crucea Roşie Buzău se află la a patra ediţie
Balul caritabil organizat de Crucea Roşie Buzău se află la a patra ediţie

A patra ediţie a Balului de caritate al Crucii Roşii - filiala Buzău va avea loc joi seară, de la ora 18, la un restaurant din incinta Galleria Mall Buzău. Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru demararea lucrarilor la Centrul de servicii sociale integrate pentru persoane vulnerabile, victime ale violenţei domestice, care va fi amenajat în localitatea Beceni.

Sunt invitaţi la eveniment reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, parlamentari şefi de instituţii publice şi oameni de afaceri, care, prin donaţiile lor, pot ajuta la înfiinţarea unui adăpost pentru persoanele abuzate.

Filiala de Cruce Roşie are ca parteneri pentru evenimentul de joi seară Consiliul Judeţean Buzău, Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi Primăria Beceni, localitatea unde va fi amenajat adăpostul pentru victimele violenţei domestice. 

Printre numeroşii artişti invitaţi la evenimentul caritabil de mâine se află şi îndrăgita interpretă de muzică uşoară Corina Chiriac. Vor mai susţine recitaluri, printre alţii, Lucia Dumitrescu, Nina Arbănaş Stamate, Gabriela Bolocan şi Alexandru Petcu.

Conducerea filialei Buzău de Cruce Roşie speră ca în urma balului caritabil de joi seară să se strângă suficiente fonduri pentru demararea lucrărilor la noul adăpost pentru persoanele care au de suferit în urma violenţelor domestice.

Prima ediţie a Balului caritabil organizat de Crucea Roşie - filiala Buzău a avut loc în anul 2008.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite