Aur pentru atleta Marina Baboi, la Campionatul Naţional de sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzoianca a reuşit să o depăşească
 pe titulara lotului naţional de cadete la proba de sprint
Buzoianca a reuşit să o depăşească pe titulara lotului naţional de cadete la proba de sprint

Rezultate excelente pentru atletismul buzoian la prima etapă a Campionatului Naţional de sală, eveniment desfăşurat în weekend la Bucureşti. Deşi are doar 14 ani, buzoianca Marina  Baboi a furnizat surpriza competiţiei, reuşind să câştige medalia de aur la proba de 60 de metri plat.


Atât în calificări, cât şi în finală, buzoianca a reuşit să o depăşească pe titulara lotului naţional de cadete în probele de sprint, Ioana Gheorghe, de la LPS Banatul Timişoara. Prin rezultatul obţinut, Marina a corectat pentru a patra oară în acest sezon recordul naţional stagional al junioarelor 3 în proba de 60 de metri plat, stabilindu-l la 7,68 de secunde. Marina Baboi, care a reprezentat în competiţie Liceul cu Program Sportiv Buzău, este pregatită de profesorul Gabriel Nicolau.

În cadrul aceleiaşi competiţii, atleta Andreea Purcaru, junioare 2 legitimată la CSS Buzău, s-a clasat pe cea de-a doua treaptă a podiumului la două dintre probele de concurs. Andreea a reuşit să obţină medalia de bronz la probele de 1500 de metri plat, respectiv  800 de metri plat.

Tot pe treapta a doua a podiumului s-a clasat şi săritorul în înălţime Nicuşor Duduc, junior 2 legitimat la CSS Buzău şi antrenat de Petre Păun. Sportivul buzoian a avut acelaşi rezultat ca şi ocupantul primului loc, respectiv 1,98 metri, dar s-a clasat pe locul doi pentru că a avut o încercare în plus faţă de Ionuţ Manea, câştigătorul probei.

Citeşte şi:

VIDEO Viaţă de prizonier în iadul alb, la 80 de ani. „În ’54 am mai stat atâtea zile închisă în casă, din cauza zăpezii”

Cum poate un grefier să-şi sporească veniturile? Minte că face naveta pentru a încasa deconturi lunare

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite