ASC Bacău, primul adversar al Gloriei Buzău în noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a stabilit ţintarul pentru noul sezon al Ligii a doua la fotbal. Sorţii au decis ca ACS Bacău să fie prima formaţie pe care Gloria Buzău o va întâlni în etapa de debut a sezonului 2014 - 2015. Partida se va disputa pe stadionul din Crâng, sâmbătă, 30 august. Şi anul acesta, Liga a doua se va disputa în în sistem play-off, play-out şi va promova formaţia de pe primul loc din fiecare serie.

Luni dimineaţă, la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi a programului competiţional al noului sezon, 2014-2015, al Ligilor 2 şi 3. Gloria Buzău a rămas în Seria I a ligii secunde, iar în urma tragerii la sorţi, gruparea din Crâng va debuta în noul sezon competiţional pe teren propriu, contra moldovenilor de la ASC Bacău. Partida va avea loc în data de 30 august, de la ora 11. O săptămână mai târziu, elevii lui Viorel Ion se vor deplasa la Piteşti, unde vor întâlni formaţia Academica Argeş, fosta FC Clinceni.

În Seria I a Ligii a doua la fotbal, Gloria Buzău va evolua împotriva formaţiilor Săgeata Năvodari, Unirea  Slobozia, Academica Argeş, ACS Berceni, ASC Bacău, CF Brăila, FC Farul Constanţa, Rapid CFR Suceava, FCM Dorohoi, FC Voluntari şi CS Baloteşti. 

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal 2 au stabilit şi cum se va promova şi retrograda în actualul sezon al Ligii a doua, care va avea două serii, una de 12 echipe, iar cealaltă, cea de vest, de 11 echipe. Sezonul regulat se va încheia în data de 28 martie 2015 iar apoi va juca în sistem play-off, între primele şase echipe, şi play-out, între ultimele şase clasate, iar formaţia clasată pe primul loc în fiecare serie va promova în Liga I, în timp ce locurile 11-12 vor retrograda direct. De asemenea, va mai retrograda o echipă, care va fi stabilită în urma unui baraj disputat între formaţiile de pe locul 10.

Citeşte şi: VIDEO Centru cultural, în locul unui bar din Buzău. Fostul deţinător al spaţiului a lăsat dezastru în urma sa

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite