Aproape 150 de locuri de muncă pentru şomeri, prin AJOFM Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această perioadă, şomerii buzoieni au la dispoziţie 134 de posturi vacante, anunţate de către angajatori la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Buzău.

Se caută confecţioneri, comercianţi, casieri, secretare, iar cele mai multe posturi sunt disponibile în municipiul Buzău

 AJOFM Buzău a raportat câteva locuri de muncă vacante şi pentru persoanele care au terminat studii superioare. O societate comercială din municipiul Buzău caută un director adjunct, un manager îmbunătăţiri, un informatician şi un economist. Sunt disponibile alte două posturi de inginer: unul de instalaţii, celălalt de căi ferate.

Oferta pentru muncitorii necalificaţi este la fel de generoasă. Sunt propuse de către angajatori posturi de manipulant mărfuri, muncitori necalificaţi pentru construcţii, confecţii sau pentru muncile agricole.  

Toţi cei interesaţi în găsirea unui loc de muncă pot afla mai multe amănunte de la punctele de lucru din judeţ ale AJOFM Buzău.

Citeşte şi: VIDEO Mii de profesori din România ar putea rămâne fără loc de muncă, după demersul în justiţie al unui buzoian

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite