Anchetă în Spitalul Judeţean Buzău, după ce un medic şi-ar fi bătut un coleg

0
0
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Este anchetă internă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după ce doi medici din cadrul secţiei de Chirurgie Plastică s-ar fi luat la bătaie. Medicul Alexandru Mahovici a transmis conducerii unităţii că a fost lovit cu pumnii şi palmele de către colegul său, Mihai Tache.

Scandalul ar fi izbucnit în interiorul secţiei de Chirurgie Plastică, martori fiind câţiva pacienţi şi cadre medicale. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău s-a autosesizat, după apariţia unor informaţii în spaţiul public.

Pus apoi să ofere mai multe detalii, medicul Alexandru Mahovici a spus că a fost lovit cu pumnii şi palmele după o ceartă şi că nu s-a aflat la prima altercaţie cu doctorul Tache.

Mahovici a declarat că, fiind din Republica Moldova, colegul său i-a reproşat frecvent că e un medic nepriceput deoarece facultatea pe care a terminat-o nu e una bună. Protagoniştii scandalului vor ajunge în faţa Comisiei de Disciplină.

„Conducerea s-a autosesizat şi a dispus efectuarea cercetării evenimentului iar în funcţie de rezultatul acesteia se vor dispune măsuri în consecinţă. Facem precizarea că Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se disociază de astfel de comportamente şi are toleranţă zero faţă de acestea”, transmite conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Mihai Tache este unul din cei mai experimentaţi medici chirurgi esteticieni din Buzău. Acesta i-a spus managerului Spitalului Judeţean Buzău că nu l-a agresat fizic pe mai tânărul său coleg.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO  

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite