Alertă la Buzău după ce un bagaj suspect a fost sesizat lângă un liceu

0
Publicat:

Autorităţile au intrat în alertă luni dimineaţă după ce în apropierea Colegiului Economic din municipiul Buzău a fost sesizat un colet suspect.

Polițiștii au deschis o anchetă
Polițiștii au deschis o anchetă

Mai multe echipaje de poliţişti, pompieri şi jandarmi s-au deplasat la faţa locului fiind restricţionată circulaţia.

"La fata locului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău intervine cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru asigurarea zonei. Din primele informaţii ar fi vorba despre un bagaj suspect", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Alisa Antonia Ioniă.

Elevii au fost direcţionaţi în clădirea instituţiei de învăţământ pe o intrare aflată la depărtare de locul în care a fost sesizat bagajul suspect.

"A fost se pare o valiză aparţinând unor oameni ai străzii, am luat legătura cu directorul instituţiei de învăţământ şi mi-a transmis că elevii au intrat în clădire pe o altă intrare, Poliţia a permis intrarea la ore a copiilor, nu s-a întâmplat absolut nimic. Este o zonă unde îşi mai fac adăpost oameni ai străzii şi se pare că unul dintre ei şi-a lăsat acolo o valiză cu câteva haine", a precizat, pentru AGERPRES, Daniela Palcău, inspectorul general al IŞJ Buzău.

La acest moment Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău efectuează cercetări.

"Am fost sesizaţi în dimineaţa aceasta că a fost abandonat un bagaj pe o stradă din municipiul Buzău. La faţa locului au fost direcţionate echipaje pentru securizarea zonei până la finalizarea intervenţiei structurilor competente. La acest moment sunt încă în desfăşurare activităţile fără să fie semnalate incidente", a transmis, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ, Ane Mari Vrapciu.

ISU Buzău a informat ulterior că situaţia de urgenţă nu se confirmă, motiv pentru care traficul a fost reluat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite