Adolescentă din Vrancea, moartă într-un accident. Şoferul vinovat, în vârstă de 15 ani, conducea maşina tatălui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Este doliu într-o familie din comuna Dumbrăveni, judeţul Vrancea, din cauza inconştienţei unui adolescent care, în noaptea de joi spre vineri, a produs un accident rutier în apropiere de Râmnicu Sărat. Prietena acestuia, de 15 ani, a murit pe loc.

Joi seară, Armando Costi, un adolescent din localitatea Bordeşti a luat cheile maşinii tatălui său şi a plecat la plimbare. 

Asta, deşi mai are trei ani de aşteptat dreptul de a susţine examen pentru obţinerea permisului de conducere.

Băiatul a oprit în comuna Dumbrăveni pentru a o lua în călătoria către municipiul Buzău pe Lavinia, prietena lui în vârstă de 15 ani.

Cei doi au rulat pe şoseaua europeană E85 cu viteză mare. Drumul lor s-a oprit însă brusc la câţiva kilometri de la ieşirea din judeţul Vrancea, pe raza comunei Podgoria, judeţul Buzău. 

Pentru că circula cu viteză foarte mare, dar şi din cauza lipsei de experienţă, adolescentul a pierdut controlul volanului, maşina răsturnându-se de mai multe ori pe câmp. Autoturismul, un BMW X3 cu volan pe dreapta, a devenit un morman de fiare.

”Din primele date de la faţa locului s-a stabilit faptul că în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Focşani către Râmnicu Sărat, un tânăr în vârstă de 15 ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu  decesul pasagerei, o tânără în vârstă de 15 ani, din Vrancea”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Potrivit unor surse din anchetă, pasagera şoferului teribilist nu a avut nicio şansă, decesul survenind aproape instantaneu din cauza multiplelor leziuni la cap.

După isprava din noaptea de joi spre vineri, adolescentul din Bordeşti se va alege cu dosar penal pentru nu mai puţin de patru infracţiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, furtul unui bun în scopul folosinţei şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Satul lui Băieşu, la final de poveste. Mai puţin de 40 de suflete rezistă în cătunul dintre dealurile Buzăului VIDEO

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite