Femeie ucisă de un vecin, în fața soțului imobilizat într-un scaun rulant

0
Publicat:

Scene de o cruzime ieșită din comun s-au petrecut în plină zi, luni după-amiază, într-o localitate din județul Buzău. Un bărbat în vârstă de 66 de ani și-a înjunghiat o vecină cu care avea niște neînțelegeri.

Femeia a murit în fața soțului invalid. FOTO I. Bunilă
Femeia a murit în fața soțului invalid. FOTO I. Bunilă

Femeia, în vârstă de 75 de ani, a decedat pe loc în urma numeroaselor lovituri de cuțit. Alarmați de țipetele soțului, mai mulți săteni au sunat la numărul unic de urgență 112. Imediat după producerea crimei, bărbatul s-a întors acasă și a așteptat sosirea polițiștilor.

Nenorocirea s-a petrecut în localitatea Călțuna, din comuna buzoiană Smeeni. Femeia locuia împreună cu soțul ei, imobilizat într-un scaun rulant.

Așa cum obișnuiau în fiecare zi, femeia a ieșit din casă cu soțul ei și s-au oprit pe o bancă în apropierea locuinței. Potrivit martorilor, un alt vecin a venit înarmat cu un cuțit și a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori, sub privirile îngrozite ale soțului.

Agresorul a fost găsit și încătușat de polițiști, fiind dus la audieri la Poliția orașului Pogoanele. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Individul de 66 de ani era cunoscut în localitate ca fiind o persoană violentă, mai ales după ce consuma băuturi alcoolice. Motivele care au condus la crima care a șocat comunitatea din Călțuna se pare că ar fi vechi neîntelegeri legate de o suprafață de pâmânt.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite