Accident provocat de o tânără fără permis, care a condus în stare de ebrietate maşina furată de la tatăl ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta şoferiţă n-a mai avut răbdare până la vârsta majoratului

O tânără de 24 de ani, din Buzău, s-a ales cu dosar penal în urma unui accident pe care l-a produs duminică în jurul orei 6.00, la ieşire din municipiul Buzău. Deşi nu avea permis de conducere, femeia a plecat cu maşina tatălui său la plimbare, iar în periplul prin oraş a trecut şi prin câteva localuri unde a consumat alcool.

În timp ce conducea un autoturism pe strada Transilvaniei, dinspre centru, la ieşire din municipiul Buzău, buzoianca de 24 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 22 de ani din comuna Ruşeţu.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătoarei auto. Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind 0 pentru tânărul de 22 de ani şi 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânăra de 24 de ani.

Totodată, în urma verificărilor a fost constatat faptul că şoferiţa nu posedă permis de conducere. Ea ar fi furat maşina tatălui său şi a plecat la plimbare. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite