Accident pe DN2 E85, în judeţul Buzău, cu patru victime. O fetiţă de 2 ani a ajuns în stare critică la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un grav accident rutier s-a produs joi seară pe DN2 E 85, între localităţile Spătaru şi Costeşti. Evenimentul în care au fost implicate două autoturisme s-a soldat cu rănirea a patru persoane, între care şi un copil.

UPDATE Fetiţa de 2 ani transportată joi seară spre un spital din Bucureşti în comă de gradul trei a decedat. În comă ar fi şi tatăl ei, Cătălin. 

A fost operat azi-noapte pentru o fractură deschisă la osul mare al braţului. Mai bine este mămica, Florina, cu multiple traumatisme, dar care a plecat spre spital de la locul accidentului în stare de conştienţă.

Autoturismul condus de o şoferiţă de 26 de ani din Gherăseni, din direcţia Bucureşti către Buzău, la ieşire din localitatea Costeşti, a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bucureştean de 44 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferiţei şi a celor doi pasageri din maşina sa,  soţul femeii şi copilul lor de 2 ani, dar şi cu rănirea bucureşteanului din cealaltă maşină implicată.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU, Adriana Bunilă, fetiţa este în comă de gradul 3, intubată, iar tatăl său prezintă politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral şi facial, contuzie piramidă nazală, traumatism toraco-abdominal, traumatism membru inferior şi superior, intubat. 

Mama copilei a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier cu TCC, TCF, traumatism toracic, traumatism abdominal, traumatism membru superior şi membru inferior. Şoferul în vârstă de 44 ani a fost diagnosticat cu multiple traumatisme – TCF, toracic, abdominal, lombar, de bazin, de antebraţ.

Fetiţa, aflată în stare gravă, prezintă leziuni cerebrale, ce impune transfer la Bucureşti. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite