Accident într-o intersecţie din Padina, provocat de un şofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

O persoană a fost rănită, joi seară, într-un accident produs pe DN2C, în localitatea buzoiană Padina. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme. Şoferul vinovat era băut, spun poliţiştii.

Un autoturism condus de un şofer buzoian, în vârstă de 67 de ani, pe strada Unirii către intersecţia cu DN2C a lovit un autoturism care circula pe drumul prioritar, pe direcţia Buzău către Slobozia, la volanul căruia se afla un şofer de 37 de ani, din Padina.

Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, aparatul etilotest indicând în cazul şoferului buzoian de 67 de ani o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Acesta a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

buzau

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului din Padina, care a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii 

Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite