A fost prins hoţul care le-a pus gând rău florilor din Smeeni. E o femeie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Se fură până şi florile care decorează parcurile şi străzile din localităţi. Totuşi e bine că de multe ori hoţii sunt găsiţi repede şi amendaţi, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. O astfel de întâmplare a avut loc în comuna buzoiană Smeeni.

După ce au constatat că tot dispar florile din jardinierele amplasate în comună, primarul din Smeeni a derulat înregistrările de pe camerele de supraveghere. 

Aşa a aflat că hoţul este o femeie respectabilă dintr-o localitate vecină, care coboară zilnic în staţia de autobuz din centru pentru a merge la serviciu. 

Pe imaginile surprinse vineri, femeia apare în timp ce smulge muşcatele din jardinierele aflate în faţa Primăriei şi în părculeţul din centru. 

Femeia a auns pe mâinile Poliţiei şi riscă o amendă usturătoare. Primarul din Smeeni nu are altă pretenţie decât să-i aducă florile înapoi.

Nu este primul furt de flori din locuri publice. Recent, ghivecele aşezate în faţa troiţei din satul Manasia, comuna Cernăteşti, au fost furate de o femeie care a coborât dintr-un SUV.

Pe înregistrare se vede cum maşina opreşte în apropierea troiţei. Coboară o doamnă, se duce iniţial la portbagaj de unde ia o sacoşă cu care se îndreaptă către troiţă. 

Femeia studiază cu atenţie ghivecele cu flori, după care începe să le aşeze în sacoşă. În acest timp, şoferul coboară din maşină şi ridică capota pentru a nu da de bănuit celorlalţi participanţi la trafic.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite