A crescut venitul lunar al buzoienilor. Asta, conform unor calcule ale edililor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii au dat buzna, în acest an, la ghişeele de taxe şi impozite ale Primăriei. Mulţi dintre contribuabili au preferat să achite integral taxele şi impozitele în primele luni ale anului, datorită faptului că au beneficiat de bonificaţia de 10% acordată conform legii.

Astfel, în primele trei luni ale acestui an, gradul de colectare a fost cu 25 la sută mai mare decât aceeaşi perioadă a anului trecut.

„În primele trei luni ale acestui an, s-a reuşit colectarea de la persoane fizice şi juridice a sumei totale de 22 milioane de lei. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, s-a colectat suma de 17 milioane de lei”, a declarat primarul Constantin Boşcodeală.

Edilul municipiului Buzău spune că diferenţa în plus de 25 la sută faţă de 2014 poate fi interpretată prin faptul că în ultimul an au crescut veniturile buzoienilor şi ale societăţilor comerciale.

Buzoienii care vor să scape de grija taxelor şi impozitelor locale pe 2015, dar să şi beneficieze de o reducere la plata acestora de 10 la sută pe întreg anul, sunt aşteptaţi la ghişeele de încasări ale Direcţiei de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Buzău până la data de 31 martie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite