Weekendul acesta are loc “Street Heroes”. Cum arată un festival internaţional de cultură urbană, aflat la a patra ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul are loc vineri şi sâmbătă în cel mai mare skatepark din România, în Parcul Tineretului. Festivalul înseamnă skateboarding, bmx, street dance, street art şi graffti, toate pe ritm de muzică urbană cântată de cei mai ascultaţi artişti underground.

În acest weekend Capitala prinde ritm de sport extrem la ediţia profesionistă de anul acesta a festivalului internaţional de cultură urbană "Street Heroes".

Evenimentul este cel mai mare festival de cultură urbană din sud-estul Europei şi înseamnă competiţii internaţionale de sporturi extreme şi breakdance, dar şi concerte cu artişti locali şi internaţionali. Street Heroes este la cea de-a patra ediţie şi la cea de-a doua pe anul acesta.

Street Heroes 2012 Official from Street Heroes on Vimeo.

În acest weekend vor fi prezenţi unii dintre cei mai talentaţi sportivi profesionişti români şi străini deopotrivă, o bună parte dintre ei premiaţi la concursuri mondiale. Weekendul se termincă cu un afterparty care va avea loc la Arenele Romane pe 25 august, după ora 23:00.

image

CICK pe imagine pentru a vedea programul festivalului!

Primele trei ediţii au strâns peste 30 de DJ şi rapperi, mai mult de 40 de artişti, peste 300 de sportivi amatori şi profesionişti şi un public ce a variat în funcţie de eveniment între 3.000 şi 6.000 de spectatori.

Street Heroes a fost prima structură organizată din România care a promovat, susţinut şi alăturat demonstraţii de skateboarding, BMX, rollerblading, breakdance, street art, graffiti, petreceri cu cei mai aclamaţi DJ, MC şi trupe locale şi internaţionale.

Potrivit organizatorilor, festivalul se identifică în principal cu valul de underground care ocupă tot mai mult loc într-un discret mainstream şi este un punct de referinţă pentru tinerii pasionaţi de sporturile extreme şi urban lifestyle.

Echipa Street Heroes a pornit de la un magazin din centrul Bucureştiului care comercializează branduri asociate cu skateboardingul, BMX-ul, graffiti-ul sau culturii Hip-Hop.

Iată lista completă a artiştilor care vor fi prezenţi la festival:

Vineri:

Subcarpați
https://www.facebook.com/subcarpati
Bass Turbat feat. DOC și Deliric
https://www.facebook.com/bassturbat
www.facebook.com/Gojira.Official
www.facebook.com/Unlocka
www.facebook.com/planethofficial
www.facebook.com/MotionMonument
https://www.facebook.com/docfacemrecords
https://www.facebook.com/Deliric1

Sâmbătă:

Okapi Sound Showcase

Grasu XXL
https://www.facebook.com/grasuix
Maximilian

https://www.facebook.com/MaximilianRO
Mitză
https://www.facebook.com/MitzaAgresiv
Spike
https://www.facebook.com/spikeromania
MefX
https://www.facebook.com/mefxman
Tranda
https://www.facebook.com/pages/Tranda/109691479057530
Junky
https://www.facebook.com/JunkyMusic?ref=ts
DJ Oldschool

Afterparty:

COOKIE MONSTA
https://www.facebook.com/pages/Cookie-Monsta-Official/175957405757449
FUNTCASE
https://www.facebook.com/FuntCaseUK

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite