Weekend plin în Parcul Titan din Capitală: concerte, artificii şi cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii FOTO Centrul Cultural Casa Artelor
Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii FOTO Centrul Cultural Casa Artelor

Primăria Sectorului 3 şi Centrul Cultural Casa Artelor organizează un eveniment cultural, sâmbătă, în Parcul Titan din Capitală. „Limba română- Limba Luceafărului“ se va desfăşura pe parcursul a câteva ore, iar intrarea la eveniment este liberă.

În ultima zi de vară, Parcul Titan se va transforma pentru aproape patru ore şi jumătate în locul de întâlnire al unor nume importante din muzica românească, acolo unde Corul Madrigal va concerta pentru prima dată în aer liber. Evenimentul este a treia întâlnire din cadrul programului „Zilele Multiculturalităţii“.

Organizatorii promit o atmosferă antrenantă, iar odată cu începerea evenimentului, la ora 17.00, pe scenă va urca formaţia Anton Pann. La ora 18.00, Oana Cătălina Chiţu din Germania, pentru prima oară în ţara noastră, va interpreta muzica Mariei Tănase.

O oră mai târziu, pe scena din parcul bucureştean va urca formaţia Alternosfera, din Republica Moldova, iar la ora 20.30 Corul Madrigal.

Evenimentul se va încheia odată cu focul de artificii de la ora 21.15, iar cei care doresc să participe la concerte au intrarea gratuită.

Pe aceeaşi temă:

Societatea civilă contează. Prietenii Parcului IOR au obţinut ajutorul consilierilor locali în salvarea parcului IOR

Cea mai mare statuie ecvestră din România poate fi admirată în Parcul I.O.R. Cât măsoară construcţia

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite