Vignetele de tranzit al Bucureștiului pentru vehicule mai mari de 5 tone pot fi cumpărate online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că vignetele de tranzit al Bucureştiului pentru vehiculele de mare tonaj (mai mari de 5 tone) pot fi achiziţionate online, începând cu joi, 31 august.

Nicușor Dan - primarul general al Capitalei - FOTO Facebook
Nicușor Dan - primarul general al Capitalei - FOTO Facebook

"De astăzi se pot achiziţiona online vignetele de tranzit a Bucureştiului pentru vehiculele de mare tonaj (mai mari de 5 tone)", a anunțat primarul general pe Facebook. 

 Așadar, utilizatorii şi/sau proprietarii acestor vehicule pot obţine autorizaţia accesând aplicaţia web la adresa: https://www3.pmb.ro/transport/autorizatie

 În plus, orice cetăţean poate verifica în timp real dacă un camion deţine autorizaţia de tranzit, accesând https://www3.pmb.ro/transport/search-page.  

Autorizaţiile emise pot fi verificate şi prin scanarea codului QR, adaugă primarul Nicuşor Dan, pe Facebook.

Autovehiculelor de mare tonaj le este permis accesul în București dacă plătesc o taxă ce variază între 564 de lei/lună și 22.572 lei/lună, în funcție de zonă și de greutate. Până acum aceste vigente puteau fi plătite prin mandat poştal, de către persoane fizice, sau  prin ordin de plată, de către  persoane juridice, potrivit site-ului Primăriei București.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite