VIDEO/FOTOGALERIE Elena Udrea şi Cristian Poteraş s-au dat în maşinuţele buşitoare la inaugurarea celui mai mare parc de distracţie din Capitală, Terra Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării Regionale şi al Turismului, Elena Udrea, a încercat azi-dimineaţă, alături de Nadia Comaneci şi de primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, maşinuţele buşitoare la inaugurarea Terra Park. Începând cu ora 13.00, bucureştenii se vor putea distra în cel mai mare parc de agrement din Capitală, situat pe Bulevardul Timişoara nr. 8A.

UPDATE ora 11.30: În urmă cu câteva minute ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, împreună cu primarul sectorului 6, Cristian Poteraş au tăiat panglica de inaugurare a Terra Park, cel mai mare parc de distracţii din Capitală, situat pe Bulevardul Timişoara nr. 8A.

Gazda evenimentului a fost Nadia Comăneci, iar ca invitaţi i-a avut pe Ilie Năstase, care a vnit însoţit de fetiţa lui, Gheorghe Hagi şi fostul primar al oraşului american Chicago, Richard M. Daley.

image

Clik pe imagini pentru a vedea fotogaleria

Primarul Poteraş s-a declarat încântat că parcul a fost construit în sectorul său. „La început, n-am crezut că acest imens parc este posibil să fie inaugurat într blocurile din sectorul 6. Mai avem d elucru la amenajarea spaţiului verde din jurul lui“, declarat primarul sectorului 6, Cristian Poteraş.

După inaugurare, Elena Udrea împreună cu Nadia Comăneci şi cei doi primari, al sectorului 6 şi fostul primar al oraşului Chicago, au încercat maşinuţele buşitoare din incinta parcului. 

Distracţia din Terra Park

Click pe imagini pentru a vedea fotogaleria

Tărâmul distracţiei se întinde pe o suprafaţă de peste 30.000 de metri pătraţi, şi 30 de echipamente moderne sunt pregătite să fie încercate de bucureşteni. Printre ele se numără o platforma care se ridică la o înălţime de 53 de metri, un rollercoaster cu un traseu ce garantează un plus de adrenalină şi se întinde pe 310 metri, urcând şi la 11 metri înălţime, dar şi un tobogan de apă cu bărci, înalt de 15 metri.

image

Click pe imagini pentru a vedea fotogaleria

Pe lângă cele trei vedete ale parcului, bucureştenii se vor putea urca şi în roţi panoramice, bumper-cars-uri, trenuleţe şi carusele. Pentru a putea fi accesibile tot timpul anului, 13 dintre echipamentele din Terra Park sunt montate în interior. Curioşii se vor putea distra în noul parc de distracţii în fiecare zi a săptămânii.

 Accesul se face pe baza unui card cu puncte ce este valabil pentru trei intrări în parc de-a lungul unui an, cu condiţia de a avea cel puţin un punct valoric. Punctele vor fi folosite şi pentru distracţii, dar şi pentru restaurant, magazinul de suveniruri sau parcarea de 500 de locuri.

Terra Park va fi cel mai mare parc de distracţii din Capitala

Click pe fotografie pentru a vedea imaginea la o dimensiune mai mare!

Încărcarea cardului cu  un punct costă un leu, cu 50 de puncte -50 de lei, cu 80 de puncte - 70 de lei, iar cu 120 de puncte costă 100 de lei. Distracţiile pentru copii costă 5 puncte, cele destinate familiilor, 10 puncte, iar pentru distracţiile extreme se consumă 15 puncte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite