VIDEO Red Hot Chili Peppers lansează noul album simultan în 900 de cinematografe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii vor putea vedea show-ul de marţi, 30 august, în The Light Cinema, de la ora 22.00. Biletele costă 60 de lei. Concertul de lansare a albumului „I'm with you" se va desfăşura în Germania, la Koln şi va fi transmis live, prin satelit, în întreaga lume.

Una dintre cele mai de succes trupe de rock, Red Hot Chili Peppers revine pe scena muzicală cu un nou album, al 10-lea din cariera lor, intitulat „I'm with you". După cinci ani de pauză, rockerii au decis ca acest nou album să fie lansat într-un mod absolut inedit.

Fanii din întreaga lume vor putea vedea în cinematografe, în acelaşi timp, concertul de lansare ce se va desfăşura la Koln, în Germania, întrucât show-ul va fi transmis via satelit.

Vor cânta toate melodiile de pe album

Concertul va fi unul special din toate punctele de vedere, au anunţat solistul Anthony Kiedis, basistul Flea, toboşarul Chad Smith şi chitaristul Josh Klinghoffer (cel care l-a înlocuit pe John Frusciante care a ales să părăsească trupa, pentru a doua oară, în 2009).

În afara faptului că va fi văzut în întrega lume, va fi singura dată când rockerii americani vor interpreta, în ordine, toate melodiile de pe noul album, urmate de câteva dintre hit-urile care i-au făcut celebri. De asemenea, trebuie menţionat faptul că cinematografele în care va fi vizionat concertul sunt, toate, high-definition.

Românii vor putea vedea concertul în cinematograful bucureştean The Light Cinema, situat în mallul de pe Şos. Progresului nr. 151-157, marţi, 30 august, de la ora 22.00. Biletele, care costă 60 de lei, au fost puse deja în vânzare pe www.lightcinemas.ro sau la casele de bilete a cinematografului.

60 de milioane de albume şi 11 hit-uri

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria muzicii rock, Red Hot Chili Peppers a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea şi a câştigat 6 premii Grammy. Totodată, rockerii americani deţin recordul absolut, 11 hit-uri ale lor ocupând, timp de 81 de săptămâni, locul 1 în topurile muzicale din întreaga lume.

Înregistrat la Los Angeles şi la Malibu, albumul „I'm With You" a fost realizat de catre Rick Rubin, acelaşi cu care Red Hot Chili Peppers au făcit şi ultimele cinci albume, „Stadium Arcadium" (în 2006), „By The Way" (în 2002), „Californication" (în 1999), „One Hot Minute" (în 1995) şi „Blood Sugar Sex Magik" (din 1991).

Lista de melodii de pe „I'm with you"

„Monarchy of Roses"

„Factory of Faith"

„Brendan's Death Song"

„Ethiopia"

„Annie Wants a Baby"

„Look Around"

„The Adventures of Rain Dance Maggie"

„Did I Let You Know"

„Goodbye Hooray"

„Happiness Loves Company"

„Police Station"

„Even You, Brutus?"

„Meet Me at the Corner"

„Dance, Dance, Dance"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite