VIDEO Mâncare pentru copii stricată, comercializată în Valea Cascadelor. Jandarmii au dat amenzi în valoare de 3.000 de lei, iar produsele vor fi distruse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi comercianţi au fost sancţionaţi în urma unui control de rutină efectuat de Jandarmeria Capitalei în târgul ”Valea Cascadelor” din sectorul 6, anunţă instituţia într-un comunicat de presă emis luni. Persoanele comercializau diferite produse alimentare expirate sau fără termen de valabilitate.

Astfel, peste 600 de cutii cu diferite produse alimentare, majoritatea destinate copiilor, au fost confiscate de jandarmi din cauză că erau expirate iar persoanele care comercializau aceste produse nu aveau documente care să ateste provenienţa lor.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, comercianţii respectivi nu sunt la prima abatere şi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 3.000 de lei, iar produsele confiscate vor fi distruse conform prevederilor legale.

Din filmarea realizată de jandarmii care au participat la control reiese că o bună parte dintre produse sunt dulciuri consumate frecvent şi de copii.

Pe aceeaşi temă:

9.000 de lei, pentru moloz aruncat anapoda. Jandarmi din Capitală au amendat trei bărbaţi pentru aruncare deşeurilor fără autorizaţie

O tânără din Bucureşti dată dispărută în luna aprilie a fost găsită de către jandarmi
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite