VIDEO FOTO Incendiu puternic lângă Podul Ciurel. Tramvaiul 41 a fost blocat aproape o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a izbucnit la o clădire de birouri, aflată în construcţie din sectorul 6 FOTO: Mediafax / Alexandru Hojda
Incendiul a izbucnit la o clădire de birouri, aflată în construcţie din sectorul 6 FOTO: Mediafax / Alexandru Hojda

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi după-amiază în sectorul 6 al Capitalei, la o clădire aflată în construcţie, lână Podul Ciurel, potrivit realitatea.net. Circulaţia tramvaiului 41 a fost oprită timp de aproape o oră pentru a uşura intervenţia pompierilor.

UPDATE 17.25: Circulaţia tramvaiului 41 a fost reluată la ora 17.20, iar traseul autobuzelor 178 a revenit la normal, potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

UPDATE 16.14: Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti a trimis o echipă la incendiul de pe Şoseaua Virtuţii, pentru a verifica dacă sunt angajaţi afectaţi, a declarat, pentru Mediafax, inspectorul general al ITM, Constantin Bujor.

UPDATE 16.11: Incendiul a fost stins. "Principala dificultate a fost că reţeaua de hidranţi stradali nu funcţionează în totalitate, iar cea care funcţionează nu asigură debitul necesar de apă", a spus Daniel Vasile, potrivit România TV.

Vasile a mai spus că nu a existat niciun risc pentru cele patru staţii de benzină aflate în apropiere. "Nu se cunoaşte cu exactitate dacă erau persoane în interior, era doar un grup vizavi de construcţie”, a declarat Vasile.  Nu au fost persoane care să aibă nevoie de prim ajutor.

UPDATE 16.08: Circulaţia este deviată de la intrarea în Pasajul Lujerului şi de la Podul Ciurel, a spus Ioana Stancu, pentru Mediafax. Ea a precizat că rutele ocolitoare sunt Bulevarul Iuliu Maniu, Pasajul Basartab, Podul Grant şi a recomandat şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor de la Rutieră aflaţi în aceste zone.

UPDATE 15.42: "E un bloc de birouri, în principal. Locatarii din zonă au fost asiguraţi că nu vor avea probleme", a declarat primarul sectorului 6, Rareş Mănescu, pentru România TV.

Incendiu virtutii

UPDATE 15.35: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat, pentru Mediafax, că incendiul degajă un fum foarte puternic, iar flăcările s-ar putea extinde la o vilă cu etaj din apropiere. Pompierii intră cu dificultate în clădire din cauza elementelor de faţadă care se desprind.

Flăcările au afectat ultimele două etaje ale unei clădiri de birouri din zona Orşova-Ciurel din sectorul 6 al Capitalei.

 

Mai multe echipaje ale ISU încearcă, la această oră, să stingă flăcările. Pompierii, însă, nu au reuşit să pătrundă în clădire din cauza elementelor de faţadă care se desprind din clădire.

Incendiu virtutii

Potrivit ultimelor informaţii, circulaţia pe linia de tramvai 41 este oprită la această oră. Linia de autobuze 178 este deviată prin Bd. Iuliu Maniu, potrivit realitatea.net.

Flash

Flash

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite