VIDEO Cum au ţinut formaţiile europene invitate la Summer Well lumea în picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a festivalului Summer Well care a avut loc în acest final de săptămână pe domeniul Ştirbey a fost una de succes. Cele 10 formaţii clasate pe primele locuri în topurile muzicale internaţionale au atras mii de bucureşteni. Locaţia s-a potrivit de minune evenimentului.

Rock-ul alternativ a reînviat domeniul Ştirbey în ultimele două zile. Mii de  persoane au ales să se relaxeze cu prietenii sau familia la prima ediţie a Summer Well Festival care a avut loc la Bucureşti.  Pe scena amenajată în apropierea Palatului Ştirbey au urcat zece dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa. Chew Lips, Graffiti  6, Mistery Jets, Noisettes şi Plan B i-au făcut pe cei prezenţi să cânte şi să danseze sâmbătă aproape jumătate de zi.

Duminica, cei care au venit pe domeniu au cântat împreună cu Alex Clare, Chapel Club, The Wombats, The Raveonettes până la 21.30 când pe scenă au urcat cei de la Interpol, capul de afiş al festivalului. Acordurile puternice ale formaţiei au ţinut miile de bucureşteni din public cu mâinile ridicate. Cei care au părăsit Capitala pentru eveniment s-au relaxat jucând volei, urmărind documentare despre rock sau pur şi simplu au stat întânşi pe iarbă şi s-au bucurat de soare. 

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a pus la dispoziţia celor care au plătit 100 de lei pentru cele două zile de concerte autobuze dus-întors către locaţia festivalului. Înghesuiala din maşini şi drumul lung de aproape jumătate de oră nu a mai contat pentru fanii rockului alternativ.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite