Valentine`s Day, la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Îndrăgostiţilor îi va prinde pe bucureşteni în plin viscol, codul portocaliu emis de meteorologi expirând astăzi, la ora 14. Amorezii pot, însă, să stea liniştiţi, pentru că există servicii de livrare la domiciliu cu cadouri deosebite, alese special pentru această ocazie. Un bărbat va plăti în jur de 100 – 150 de lei pentru ca un buchet bogat de trandafiri să ajungă la persoana iubită

Siteul cadourisiflori.com oferă clienţilor săi o gamă specială pentru îndrăgostiţi - aranjamente florale, coşuri de cadou cu fructe exotice, coşuri de cadou gourmet, vinuri premiate şi ciocolată, care pot fi livrate în aceeaşi zi (pentru comenzi făcute până la ora 12.00).
Pentru cei care vor să-şi surprindă partenerul cu idei ieşite din comun, există şi cadouri inedite oferite de comercianţi. Pe siteul cadouriladomiciliu.ro există o gamă variată – de la set de căni în formă de inimioare, brelocuri cu inimioare şi solniţe pentru îndrăgostiţi, până la cadouri pentru adulţi cu tentă erotică, de genul Striptease Darts, Zaruri Sexy, cătuşe cu accesorii şi clopoţel pentru sex. Preţul pentru astfel de cadouri se situează între 15 şi 100 de lei.   

Sărbătorile iubirii

Atât Ziua Îndrăgostiților, cât și Dragobetele sunt două sărbători dedicate iubirii. Prima provine din America și se celebrează la 14 februarie, iar cea de-a două face parte din tradițiile românești și se sărbătorește cu zece zile mai târziu, la 24 februarie. Sfântul Valentin este o sărbătoare cunoscută în toată lumea, devenind un eveniment comercial, cu ocazia căruia se vând milioane de produse dedicate dragostei. De cealaltă parte, Dragobetele reprezintă o festivitate din tradiția românească, la fel de cunoscută în rândul românilor, însă slab mediatizată. Sărbătoarea mai este vie în zonele rurale unde datinile autohtone încă se respectă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite