UPDATE Sile Pietroi a lovit cu maşina un pieton care traversa printr-un loc nepermis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul Sile Pietroi, pe numele său real Vasile Fierbântu, a fost implicat într-un accident rutier pe un bulevard din Capitală. Aflat la volanul bolidului său, Pietroi a lovit un bărbat care traversa strada printr-un loc nepermis, potrivit rtv.net.

Bărbatul lovit de interlop s-a ales cu răni grave şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală. Se pare că victima i-a sărit în faţă interlopului, în timp ce încerca să traverseze printr-un loc nepermis.

Poliţiştii vor demara o anchetă pentru a stabili cu ce viteză circula interlopul.

UPDATE 12.09:

Într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti se arată că ieri, în jurul orei 22.30, F. Vasile de 45 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Toyota pe Bd. Theodor Pallady, dinspre str. Drumul între tarlale către Bd. 1 Decembrie 1918.

Când a ajuns în dreptul staţiei RATB "Chimopar", l-a surprins şi accidentat pe I. Ion de 41 de ani, din judeţul Dolj, care se angajase în traversare prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a rămas internat la spital.

Conducătorul auto, din cauze medicale, nu a fost testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite