Unde patinăm în această iarnă în Bucureşti. Cişmigiul are cel mai căutat patinoar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul Cişmigiu din Capitală găzduieşte şi în acest an unul dintre cele mai căutate patinoare. Preţul unui bilet de intrare costă între 10 şi 15 lei, în timp ce pentru închirierea unei perechi de patine bucureştenii trebuie să scoată din buzunar 10 lei.

Patinoarul din Parcul Cişmigiu este deschis de luni până joi şi duminică în intervalul orar 10.00-21.00, iar fiecare bilet de intrare asigură două ore de patinat pe gheaţa amenjată în parc. Vineri şi sâmbătă, patinoarul este deschis în intervalul orar 10.00-24.00, iar intre cele două ore de patinaj, o oră este alocată refacerii gheţii. În timpul săptămânii, preţul unui builet de intrare costă 10 lei, în timp ce în weekend biletul costă cu cinci lei mai mult. Copiii cu vârsta mai mică de cinci ani au accesul gratuit pe gheaţă.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei anunţă că patinoarul va fi deschis până la sfârşitul lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice.
Un alt patinoar deschis în Bucureşti este cel din Afi Mall. Aici, cei care vor să patineze îşi pot face un abonament cu zece intrări, valabili de luni până joi, care costă 110 lei. Pentru adulţii care care vor să patineze în weekend, preţul pentru un abonament cu zece intrări este 150 de lei. Însă, cei care vor să patineze fără să îşi facă abonament trebuie să plăteasc biletul de intrare între 12 şi 20 de lei în funcţie de vârsta pe care o au şi de ziua din săptămână în care aleg să se distreze pe gheaţă.

Totodată, un alt patinoar care urmează să îşi deschidă oficial porţile în această iarnă este cel din Parcul Titan din Sectorul 3 al Capitalei. Momentan, spun reprezentanţii Primăriei Sectorului 3, patinoarul se află în probe şi nu s-au stabilit încă tarifele de intrare şi pentru închirierea patinelor.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Patinoarele în aer liber din România şi-au deschise porţile. Cât costă două ore de mişcare pe gheaţă

FOTO Patinoarul din Brăila, unul dintre cele mai moderne din ţară, îşi aşteaptă clienţii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite