Un tânăr din Capitală s-a împuşcat, noaptea trecută, cu un pistol cu bile de cauciuc, în apartamentul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost dus la IML pentru necropsie FOTO Arhivă Adevărul
Bărbatul a fost dus la IML pentru necropsie FOTO Arhivă Adevărul

Un tânăr din Capitală a fost găsit mort într-un apartament din sectorul 3. Din primele informaţii reiese că acesta s-ar fi împuşcat în cap cu un pistol cu gaze.

UPDATE 16.26 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, tânărul s-a împuşcat în cap cu un pistol de bile de cauciuc. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, participase la o petrecere, iar la momentul incidentului s-ar fi aflat în stare de ebrietate. La un moment dat, acesta ar fi luat arma proprietarului locuinţei, a îndreptat-o spre cap şi a tras, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Capitalei, aceştia au fost sesizaţi prin 112, în noaptea de luni spre marţi, privind faptul că într-un apartament din sectorul 3 se află o persoană decedată. 

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din ofiţeri de la Omoruri, Serviciul Criminalistic şi un medic de la INML, care a stabilit, din primele informaţii, că pe fondul consumului de băuturi alcoolice tânărul de 28 de ani s-ar fi împuşcat în cap cu un pistol cu gaze. 

Trupul bărbatului a fost dus la INML pentru necropsie, iar în urma acesteia se va stabili şi cauza ce a determinat decesul, dacă moartea a survenit din cauza împuşcăturii sau din alte motive, au declarat sursele citate. 

Lângă tânăr ar fi fost găsit un pistol cu gaze.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite