Un Rollercoaster şi un tobogan de apă cu bărci, noua distracţie a bucureştenilor, din toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De pe 10 septembrie, bucureştenii vor putea să-şi petreacă timpul liber la un nou parc ce a fost construit într-un timp record, după chipul şi asemănarea celor din afară. Parcul se află pe Bdul Timişoara nr. 8A.

Terra Park este un nou parc de distracţii care va număra, printre atracţii, un Rollercoaster cu o lungime de 310 metri şi o înălţime de 11, un tobogan de apă cu bărci care permite coborârea de la o înălţime de 11 metri şi platform Z-Tower Lift care permite urcarea până la 53 de metri şi coborârea la viteze ameţitoare. Constructorii se laudă cu 30.000 de metri pătraţi de parc şi 30 de echipamente noi.

Bucureştenii au acces la suprizele parcului tot timpul anului. În cadrul acestuia va exista şi un restaurant, roţi panoramice, maşinuţe cu tampon, trenuleţe şi carusele. “Compania dezvoltatoare şi-a asumat o provocare neegalată în lume: doar 78 de zile pentru a construi parcul de distracţii al Capitalei. Suntem siguri că vom câştiga pentru bucureşteni acest pariu ambiţios”, a declarat Doina Gangoe, administrator al dezvoltatorului Rami Dacia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite