Un refugiat ucrainean a rămas fără portofel într-un fast food de lângă Bucureşti. Câţi dolari a declarat că avea în el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Refugiaţi Ucraina foto: Călin Gavrilaş
Refugiaţi Ucraina foto: Călin Gavrilaş

Persoana care a luat portofelul refugiatului ucrainean a fost depistată de poliţişti. Este o femeie în vârstă de 43 de ani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov anunţă că marţi, 15 martie, au fost sesizaţi că la un fast food din Buftea s-a întâmplat un incident în care este implicat un refugiat ucrainean.

„În jurul orei 17:42, am fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că la un restaurant de tip fast food, unui refugiat din Ucraina i-a fost sustrasă geanta. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii oraşului Buftea au stabilit faptul că, un bărbat, refugiat din Ucraina, după ce a plecat din unitatea comercială respectivă, a realizat că si-a uitat geanta ce conţinea documente personale şi portofelul cu suma de 1.000 dolari, portofel pe care nu l-a mai găsit când s-a întors în locaţie”, transmite IPJ Ilfov.

Poliţiştii din Buftea au identificat şi depistat persoana care a luat portofelul, în cauză fiind vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani.

„În prezent, poliţiştii din Buftea efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, transmite  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Vă recomandăm şi: 

Ucrainenii au nevoie de medicamente, truse de prim-ajutor şi alimente. Produsele pot fi donate în cele trei centre administrate de Primăria Bucureşti

Iohannis, după întâlnirea cu Radev: Este foarte posibil ca fluxurile de refugiaţi să crească / Ce temau fost discutate de către cei doi şefi de stat

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite