Un grup de bărbaţi înarmaţi cu bâte au incendiat o maşină în care se aflau două persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martorii spun că mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu bâte au înconjurat maşina, care se afla pe Bulevardul Basarabiei, şi au incendiat-o. În maşină se aflau doi bărbaţi care au suferit arsuri grave. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei reglări de conturi sau a unei răzbunări şi se vehiculează un atac cu coktail Molotov.

O maşină  a ars în întregime sâmbătă la miezul nopţii, doi bărbaţi care se aflau înăuntru fiind grav răniţi.
Locuitorii din zonă spun că au auzit, în jurul orei 11.40, câteva bubuituri au răsunat în spatele unor blocuri de pe Bulevardul Basarabia nr. 100, în apropiere de Stadionul "Lia Manoliu", şi flăcările au luminat parcarea.

image

În autoturism se aflau doi tineri din Dâmboviţa, unul în vârstă de 23 de ani celălalt de 27 de ani. Martorii au văzut cum un grup de aproximativ zece bărbaţi înarmaţi cu bâte au înconjurat autovechiculul şi i-au dat foc.

Medicii de pe ambulanţă, care au ajuns în zonă în câteva minute, au reuşit să-i salveze pe cei doi tineri şi i-au transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

image

"Pot apărea coplicaţii ale arsurilor”

"Tinerii au fost aduşi în stare gravă dar acum sunt echilibraţi şi cooperanţi. Cel mai tânăr are arsuri pe aproape 35% din corp, pe ambele mâini, pe faţă, pe cap şi pe căile respiratorii superioare iar celălat are arsuri pe 11% din corp, pe mâini pe cap şi pe căile respiratorii superioare. Nu ştim cum vor evolua cazurile, pot apărea coplicaţii în următoarea săptămână. Vor sta internaţi câteva săptămâni", ne-a spus dr. Carmen Orban, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

image

Din primele date ale anchetei a reieşit că autoturismul era înregistrat pe numele unei persoane din Ilfov iar tinerii care se aflau în maşină sunt din judeţul Dâmboviţa. Poliţiştii l-au chemat aseară la audirei pe proprietarul maşinii. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei reglări de conturi sau a unei răzbunări.

După felul în care a fost autoturismul vandalizat şi a bubuiturilor pe care le-au auzit martorii, se vehiculează că ar fi putut fi incendiat cu un cocktail Molotov.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite